لیست اختراعات حمیدرضا طاهری تربتی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1398/12/04
تاریخ ثبت: 1399/04/22
خلاصه اختراع:

تقويت كننده عضلات مچ دست مخصوص بيماران مبتلا به آرتروز در زمينه لوازم ارتوپدي و بازتواني مچ و ساعد دست ميباشد. استفاده از مچبندهاي محدود كننده دامنه حركتي در طولاني مدت باعث ضعف (آتروفي) عضلات ميشود. بيماران مبتلا به آرتروز اگر به منظور تقويت مچ دست از تمرينات پويا (ايزوتونيك) استفاده كنند، اين تمرينات موجب التهاب و درد بيشتر خواهدشد.اين بيماران براي جلوگيري از ضعيف ترشدن عضلات فقط بايد از تمرينات ايستا (ايزومتريك) استفاده كنند. براي انجام اين تمرينات تجهيزاتي وجود دارند كه خود داراي مشكلاتي هستند.عدم امكان انجام تمرينات مقاومتي ايستا (ايزومتريك) در تمامي جهات (فلكشن،اكستنشن،پرونيشن،سوپينيشن،اولنار ديويشن،راديال ديويشن) يكي از اين مشكلات است.به علاوه در ابزارهاي موجود براي انجام تمرينات مقاومتي، پنجه ها درگير هستند كه باعث خستگي زودرس و همچنين افزايش فشار خون در سالمندان ميشود. در مچ بند ابداعي امكان انقباض عضلات در تمامي جهت ها وجود دارد كه مشكل اول را رفع ميكند همچنين بدليل درگير نكردن انگشتان در انقباضات از افزايش فشار خون و خستگي زودرس جلوگيري ميكند. وجود چهار كش متفاوت باعث ميشود كه بتوانيم ازاين مچ بند هم براي محدوديت حركت و هم براي انجام تمرينات مقاومتي ايستا با تنظيم مقاومت دلخواه استفاده كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1398/09/16
تاریخ ثبت: 1399/10/06
خلاصه اختراع:

فرآورده پروتئيني ارگانيك حاوي جوانه گندم بدون قند مصنوعي وآرد كه در زمينه صنايع غذايي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه اصولا شكر مصنوعي و ديگر افزودني هاي خوراكي يك ماده مضر و بسيار چاق كننده محسوب ميشود توصيه ميشود كه علي رغم طعم دلپذير آن بسيار كم مصرف شود و حتي در بسياري موارد مصرف آن توسط متخصصين تغذيه براي برخي افراد منع ميشود، در صورتي كه فرآورده سمنو به دليل ارگانيك بودن، نداشتن قند مصنوعي، كربوهيدرات كم و پروتئين به عنوان يك مكمل غذايي مفيد بدون هيچگونه عوارض جانبي در همه افراد توصيه ميشود و ميتواند جايگزين مناسب تركيبات چاق كننده و مضر امروزي باشد. فرآورده سمنو خوشمزه و شيرين است و اين در حالى است كه به آن هيچ نوع ماده شيرين كننده اضافه نمى كنند علت شيرينى آن عصاره جوانه گندم است كه طعم شيرين به آن مى دهد. مواد و ويتامين هاى موجود در شيره جوانه گندم ارزش غذايى فراوانى دارد و به سلامت افراد و پيشگيرى از پاره اى از بيماريها كمك مى كند. هدف اين اختراع توليد فرآورده پروتئيني ارگانيك از سمنو است كه ميتواند جايگزين مناسبي براي تركيبات شيميايي باشد.

موارد یافت شده: 2